Le Cavadou Villa en Provence

Dutch  French  English  German  Italian


 

Heeft u Le Cavadou bezocht?  Laat dan zeker een berichtje na in het gastenboek!

Van Goethem: 

Juni 2013: Net 14 dagen verbleven in deze supervilla voorzien van de nodige luxe en comfort. Een ideale uitvalsbasis voor verschillende uitstappen (bootje varen op lac ste croix is zeker een aanrader, rafting, marktjes doen, jupilercafe bezoeken,...)of als je gewoon wil thuisblijven (verwarmd zwembad was ideaal van temperatuur), het idyllische dorpje ligt op steenworp van het huis en de uitbaters van de 2 authentieke resto's zijn supersympathieke mensen..... Zeker de moeite en prijs-kwaliteit ligt prima...topper!

Bastin/Geldhof:

Paasvakantie 2011.

Prachtige villa met alles erop en eraan(pizzaoven is super) Zoals op de foto's.Mooie streek en prachtig weer voor het tijd van het jaar.
Eerlijke verhuurders.  echte aanrader!!!

Harm en Ellen:

Wij zijn net terug van Le Cavadou en hebben ondanks het iets tegenvallende weer toch een fijne periode gehad. Mede door de luxe villa die op een geweldige plek ligt en door de schitterende omgeving. Le Cavadou ligt op een rustige plek waar weinig tourisme is. Een echte aanrader is het dorpje "Moustiers-Sainte-Marie" aan het Lac du Croix.

Paula Rinkens:

Net terug van onze vakantie in Le Cavadou. Het was een heerlijke week in een geweldig mooie villa op een prachtige plek. We hebben genoten!

Dana, Gunther & co:

Een prachtige nieuwe villa met groot comfort. Er kunnen makkelijk 10 mensen hier logeren met alle nodige privacy. Lekker genieten 'thuis'en toch vanalles kunnen doen: Les gorges du verdon, Cassis en Quinson zijn zeker aanraders. De vriendelijkheid van de mensen van het dorp zijn ook van grote waarde.

Pitoreske taferelen voor alle leeftijden! Reis per auto is ook doenbaar.

Echt een aanrader!

Wij komen zeker terug!

 

 
Naam
E-Mail
Bericht